Affaldsindsamling 2018

Effektiv forårsoprydning i Skjern

53 deltagere og 35 sækkefulde affald plus det løse (for eksempel 11 hjulkapsler, brædder, en vandbeholder, et støvsugerrør mv.).


Sådan kan man opgøre Skjern Udviklingsforums forårsrengøringsaktion søndag formiddag, hvor et halvt hundrede unge og gamle iført orange og gule refleksveste, mange bevæbnet med gribetænger, gik løs på  alt det affald, som i årets løb var efterladt på byens pladser og gader, i grøfter og buskadser.


Efter et par timer vendte de tilbage med fyldte sække, svedige og solbrændte, men tilfredse med udbyttet og den friske gåtur i strålende vejr. Og over en tiltrængt kop kaffe eller et glas juice kunne de hurtigt enes om, at det da også er for dårligt, at så mange dåser, flasker, cigaretpakninger bliver smidt i bymiljøet.

Skjern Udviklingsforum er meget glade for, at mange af foreningens medlemmer og byens borgere igen bakkede fornemt op om et af foreningens arrangementer. Vi nåede op på det hidtil højeste deltagertal.


Ikke mindst var det dejligt at se, at flere forældre havde taget deres mindre børn med, så de kunne hjælpe med oprydningen – og måske få en forståelse af, hvor vigtigt det er at smide affald i affaldsbeholdere og ikke i naturen eller på byens gader og pladser.

Alle havde en fin formiddag med masser af indsamlet affald, god motion i dejligt vejr – og som belønning gav SuperBrugsen kaffe, juice og småkager!

Arrangementet gentages utvivlsomt næste år.