Turisme

Det arbejder vi med:

Tekst til "Det arbejder vi med"

Gruppens medlemmer:

Kenny Frost
Kristina Bundesen
Kenneth Mølholm
Anders Juhl
Peter Carstensen
Lone Kirk Korsgaard
Tine Thalund Larsen
Simon Jørgensen

Maj 2021

Et forslag og et ønske har været, at der blev skabt et kort til udlevering af til turister fra byens butikker, hotel og andre steder, hvor turister i byen kommer. 

Kortet er nu blevet udarbejdet og ligger klar til udlevering. Tarm Bogtryk har stået for det praktiske, AS har designet kortet og bestyrelsesmedlemmer fra Skjern udviklingsforum har fundet fakta til placering på kortet.

 

Maj 2021

I november 2020 var der intromøde til dannelsen af en kommende turistgruppe i Skjern med ca 30 deltagere. Der kom mange idéer til en kommende turismestrategi for Skjern. Derefter mødtes en mindre gruppe og sorterede i idéerne.

I januar var planlagt endnu et møde med deltagelse fra Ringkøbing-Skjern kommune, Destination Vesterhavet samt Kenny Frost fra Laksens Hus. Formålet med mødet var at komme tættere på mulighederne for mere turisme i Skjern samt danne en arbejdsgruppe. Mødet blev udsat pga. Corona og jeg håber vi kan gennemføre det i foråret.  Nogen af idéerne var blandet mere fokus på Skjern Å laksen samt en destillerifestival i Skjern.

Der er endnu ikke dannet en endelig gruppe, så hvis nogen er interesserede kan de tage fat i mig.

Mødet afholdes 31. maj 2021