Her siger vi hej

Her siger vi hej

Dette er navnet på kampagnen som afvikles i uge 18. Her opfordres alle borgere i Skjern til at sige ”hej” til hinanden - dette gælder både venner, naboer, fremmede osv.

 

Det er en helt ny aktivitet, og formålet er at vise, at borgere i Skjern står sammen. Derfor opfordres alle til at deltage og sidegevinsten kan være, at det forsætter efter uge 18. Idéen opstod en forårsaften hvor branding-gruppen var samlet. Denne gruppe blev dannet i forbindelse med Gentænk Skjerns kick-off møde tilbage i marts, hvor alle havde mulighed for at deltage.

 

Aktiviteten er meget simpel og kræver ikke nogen særlig indsats, blot en positiv indstilling og naturligvis et ”hej”. På denne måde, kan alle i Skjern føle det stærke fællesskab der er i byen - og turister og andre som ikke bor i Skjern, kan forhåbentlig mærke dette særlige fællesskab og den imødekommenhed der findes i Skjerns gader og grønne områder.

 

”Vi håber, at aktiviteten kan give lidt ekstra smil på læben blandt borgere og turister i byen” udtaler Helle Gidsel, som er en af temaværterne; ”og vi håber og satser også på flere aktiviteter i fremtiden. Den røde tråd igennem alle aktiviteterne skal være at minde Skjern-borgerne om, at der er god grund til at være stolt af den by vi bor i - for det er vi”

 

 

På billedet ses branding-gruppen: Stig Madsen, Bente Lægsgaard, Frederikke Thomsen, Elmo Flaskager, Lene Theilgaard, Anne Mette Obling, Kent Damgaard og Helle Gidsel. Med i gruppen er også Hans Jørn Mikkelsen, som desværre ikke er tilstede på billedet.