Det gode fritids- og foreningsliv

Det arbejder vi med:

Vi arbejder med at etablerer tiltag som fremmer forenings- og fritidslivet i Skjern.

Vi vil gerne skabe nogle fritidsmuligheder, som bliver tilgængelig for alle og til fri afbenyttelse.

Vi arbejder også for, at det lokale foreningsliv kan blomstre.

Bl.a. arbejder vi sammen med brandinggruppen på et foreningsfestival, hvor borgere kan få lov til at afprøve en masse af  sjove aktiviteter. Foreningsfestivalen vil være tilgængelig for alle.

 

Gruppens medlemmer:

Peter Nygaard

Niels Peter Olesen

Bjørn Sommer

Tonny K. Jensen

Lauge Bonde Beach Arena

Maj 2020

Gentænkgruppen Det gode forenings- og fritidsliv i Skjern har arbejdet med at etablere en beacharena ved Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.

Sådan en arena er ikke gratis, så derfor har meget af arbejdet været at indsamle de fornødne midler til at etablere arenaen.

Sidst på vinteren 2020 blev målet nået og arbejdet med at etablere  arenaen gik i gang. 

Der skulle flyttes mange m3 jord og sand men heldigvis var der store entreprenørmaskiner til at klare arbejdet. Det var firmaet Lauge Bonde, der stod for anlægsarbejdet.

Det endelige resultat blev 2 beachhåndboldbaner og 3 beachvolleybaner - alle med internationale mål, så der kan afvikles turneringer på banerne.

Beacharenaen er nu indviet og som det kan ses, så er der allerede god gang i den.

Alle er velkomne til at møde op og organisere kampe på banerne - kontakt evt. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter for at høre om betingelserne for brugen.

Husk at tage de nødvendige coronahensyn.

Sponsorer: Gentænk Skjern puljen, Ringkøbing-Skjern Udviklingspulje,  Nordea fonden, Sydbank fonden, Skjern håndbold A/S, Skjern håndbold,  forening, Skjern KFUM Volley, Skjern GF fodbold, Skjern GF fitnessklub, Skjern GF hovedforening, Lauge Bonde.